maandag 29 december 2014

Dag 6

Vandaag werd ik wakker van heiwerkzaamheden. Ze zijn een soort arena aan het bouwen achter het hotel en wij kijken daar precies op uit. Handige wekker. We besluiten weer een yoghurtje te halen bij de Starbucks en deze in de foodcourt op te eten. Vind het een erg handige vinding, een ruimte met allemaal tafels en stoelen met daar omheen verschillende (fastfood) eettentjes. Zo kan iedereen iets anders nemen en toch samen eten. 

Cyriel gaat vervolgens alleen de hort op, verjaardagscadeau scoren voor mij. Ik ben officieel morgen pas jarig, maar "vieren" het vanavond. Morgen vliegen we al vroeg om 7:10 en vliegen tegen de tijd in, dus mijn verjaardag wordt een hele korte. Tenzij je de Nederlandse tijd aanhoudt, dan begint mijn verjaardag hier al om 15:00 uur. Om half 4 heb ik dan ook al mijn eerste felicitatie binnen van mijn grote broer.

Ik gebruik de tijd om het blog bij te werken, was gisteravond te moe om hem te schrijven en heb internet nodig om de foto's van mijn mobiel naar de iPad over te zetten. Blijf het apart vinden dat ze alleen op de 1e 2 verdiepingen wifi hebben. Sterker nog, ze gebruiken het zelfs als verkoopargument. Door het hele casino hangen posters waarop blij staat dat ze gratis wifi hebben op verdieping 1 & 2. Stelletje mafketels. 

Heb daarna met wisselend succes een gokje gewaagd. Cyriel bleef langer weg dan verwacht, dus ik propte er ook ietsje meer geld in dan de planning was. Ach ja, het is de laatste dag en we hebben er budget voor gereserveerd. Ik begin inmiddels aardig honger te krijgen. We hebben een coupon via MyVegas voor een gratis ontbijt/lunch buffet voor 2 personen in het hotel en de bedoeling is dat we deze voor de lunch gebruiken zodra Cyriel terug is. 

Zodra ik een seintje krijg dat hij in het hotel is duik ik meteen de rij in, zo'n honger heb ik. We zijn snel aan de beurt en slaan onze slag. Ons enthousiasme over het gratis buffet slaat snel om. Niets wat we kiezen smaakt lekker. Het is te droog, te flauw of te vet. Zelfs de toetjes zijn niet te raggen. Mijn maag komt zelfs in opstand en ik wil snel naar boven om die smaak uit mijn mond te poetsen. Geen aanrader dit buffet. Geef mij maar het buffet bij Aria of de Wickedspoon in de Cosmopolitan.

We zitten een beetje te dubben wat we zullen doen. We willen graag naar de Magical Forest, een mooie kerstshow bij de Community College van Nevada. Maar dat kun je pas vanaf half 6 doen, logisch ook aangezien alles om kerstverlichting draait. Omdat we het allebei best wel zat zijn van die drukke dagen besluiten we in het hotel te blijven. We reserveren via de concierge ook alvast voor het diner in het hotel naast ons. Zijn we lekker snel terug vanavond. Op de kamer krijg ik alvast mijn eerste cadeautje, een M&M dispenser. Cyriel grapt al weken dat dat mijn verjaardagscadeau wordt. Rigenlijk wil hij er zelf stiekem eentje hebben. Hij heeft ook M&M's laten bedrukken met tekst. Zijn 4 verschillende teksten: Saskia, Happy Birthday, Love en het Las Vegas logo. 


Het is mega druk op de weg als we richting de Magical Forest gaan. Daar aangekomen blijk je entree te moeten betalen van $11 pp. Ik dacht dat het gratis was. Vind het vrij veel geld voor zo'n kleine expositie, maar we zijn er nu toch en het geld gaat naar een goed doel. Na een half uurtje zijn we uitgekeken en gaan we weer terug zodat we op tijd zijn voor onze reservering. Eerst nog kleun maf souveniertje gekocht voor onze hondenoppassers ;). Ben benieuwd bij wie ze het beste staan die souveniertjes waarvan ik nog niet verklap wat het is. 


We gaan eten bij Nine Fine Irishman in New York New York. Vorig jaar ook gegeten, het eten is erg goed en vanaf 9 uur is er live Ierse muziek. Het ziet er ook echt uit als een pub, je hebt niet door dat je eigenlijk in een mega hotel zit, dat hebben ze knap gedaan. Tijdens het eten twee andere cadeautjes gekregen. Een mooie ketting en heel gaaf horloge, beide van Fossil, mijn favoriete horlogemerk. Dank je wel lieverd!.


Na het eten wil ik weer snel terug. Ik heb last van mijn buik en begin verkouden te worden. Ik nies me suf en heb sinds gisteren keelpijn. Morgen gaat een hele vermoeiende dag worden, dus ik kan beter gaan slapen. Cyriel gaat beneden het laatste restant van het gok budget opblazen. Hij heeft beloofd om het geld over mij heen te strooien als hij veel wint. Dus kom maar op, ik ben er klaar voor! 


Daar zit je dan met je Louis Vuitton tas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten