dinsdag 30 december 2014

De terugreis

De wekker ging vroeg, heel vroeg. Om 4 uur kropen we ons bed uit en iets voor half 5 stonden we beneden met onze bagage. Uitchecken en even snel het blog bijwerken en het is tijd om te gaan. De auto terugbrengen gaat snel, net als de koffers inleveren en security. Tijd zat om even te ontbijten.

We vliegen via Houston, een korte vlucht van maar 3 uur en verloopt rustig. De entertainment is betaald om deze vlucht, maar daar heb ik die paar dollar graag voor over. Deze vlucht heeft zelfs wifi, dus Cyriel vermaakt zich kostelijk.De vlucht naar Amsterdam verloopt ook lekker rustig en we landen bijna een uur vroeger dan gepland. Gelukkig was mijn broer ruim op tijd om ons op te halen. Ontbijten op de vlucht stelt niets voor, 1 mini croissantje en 6 mini stukjes fruit (heb ze geteld), dus even samen gezeten bij de Starbucks. Ineens rent mijn broer naar de Albert Heijn daar, komt terug met een tasje en begint lang zal ze leven te zingen voor me. In het tasje zit een hele lading M&M's voor in de dispenser die ik gisteren heb gekregen, die natuurlijk meteen gevuld moet worden.

Eenmaal thuis zijn ze nog redelijk fit, maar 's middags storten we in. Toch even kort geslapen, wel de wekker gezet, we leren net wel. Ook dit jaar iblijkt weer een koffer gecontroleerd, deze keer was het de mijne. Ze controleren stevig dus, 3 jaar op een rij een van onze koffers opengemaakt. 

Na het hondje te hebben opgehaald eten we wat. De bedoeling was om 's avonds oud & en nieuw te vieren bij mijn oudste zus, maar het lichtje gaat echt uit. We moeten naar bed, we trekken het niet meer. We zetten de wekker om 10 voor 12 om elkaar op tijd gelukkig nieuwjaar te wensen. 

Het was een hele leuke trip. Voor het echte kerstgevoel moet je niet in Vegas zijn, maar daar gingen we gelukkig niet voor. Het was drukker dan dachten. Wisten dat het met kerst zelf druk zou zijn en in aanloop naar oud & nieuw. Maar eigenlijk was het continu druk, ook heel veel gezinnen met kleine kinderen en kinderwagens. Door de drukte op de Strip en op de weg hebben we minder gedaan dan we van plan waren. Twee Groupon deals hebben we dan ook niet gebruikt uiteindelijk. Johnny Rockets lukte niet qua timing en toen we de tijd hadden voor de Minus 5 Bar waren we te moe. Jammer, maar we gaan ons niet in alle bochten wringen omdat we een Groupon hebben. Ik denk wel dat dit voorlopig de laatste Vegas trip  was. Willen nog zoveel andere dingen zien. Maar mochten we weer een keer een rondrit maken met de camper, dan zullen we Vegas zeker in de route opnemen. Vegas blijft een speciale plek voor ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten